Company Detail

  1. Home
  2. Research and Development
  3. Company detail
Freelancers
employer

About “Elizbeth Kurant”

Siinä vaiheessa voit tehdä enemmän vetoja kuin taittaa omalla oikealla. Kun pelaat jokaista istuntoa elämässäsi, alkaa tottua sellaisiin päätöksiin, jotka sinun on tehtävä ja opit pelaamaan kertoimien prosenttiosuuksia jokaisesta annetusta kädestä. Huomaan, että yrittämällä välttää menettää niin paljon rahaa yhdestä istunnosta, se saa minut ajattelemaan enemmän ja se auttaa minua saamaan paremman hallinnan pelistä.

Menestyvällä ja johdonmukaisella pelaajalla on tällainen etu riippumatta siitä, ketä vastaan he kohtaavat. Siten, kun istumme pöydän ääressä, tiedän, mitä odottaa ja minulla on suunnitelma siitä, miten pelata häntä. He huomaavat, että ainoa asia, joka voi satuttaa heitä pokerissa, on heidän omat virheensä, huonot pelaamispäätökset tai kurinalaisuuden puute. Tykkään saada joukon uusia pelejä joka kuukausi ja kiertää niitä vastustajiini.

Se antaa heille mahdollisuuden tutustua minuun paremmin ja toivottavasti heidän reaktiot kertovat minulle vahvuuksistaan ja heikkouksistaan. Mitä parempi saat, sitä parempi vastustajasi pelaa sinua. Joka kerta, kun istun uuden vastustajan kanssa, aion varmistaa, että saan tunteen hänestä, koska hän voisi olla maailman paras pelaaja kaikesta, mitä tiedän. Tutustu heihin tällä hetkellä pokerisivuillamme Texas Hold’emin sääntöihin.

Texas Holdem Poker – Säännöt – Miten pelaat tätä pokeriä? Voit myös olla kiinnostunut oppimaan, että holdem pokeri on peräisin Texasista, samoin kuin hold ’em. Texas Hold’em -pokerin säännöt sallivat jopa kymmenen pelaajaa pöydässä. (Vaikka en yleensä pidä pelata yli 8 pelaajaa, kun istumme alas.) Mitkä ovat Texas Hold’emin säännöt? Asema on tärkeä osa pokeria, koska se vaikuttaa kertoimiin ja tietoihin, joita sinulla on vastustajistasi. Toinen strategia on kiinnittää huomiota asemaasi pöydässä.

Pelaamalla asennossa voit saada etua vastustajiasi kohtaan ja tehdä kannattavampia päätöksiä. Yksi syy, miksi Texas Hold’em on helpoin pokeripeli oppia, on se, että se on strategia- ja taitopeli, mutta se on myös mahdollisuuksien peli. Tämä tarkoittaa, että jopa aloittelijat voivat pitää hauskaa ja voittaa vähän onnea. Lisäksi Texas Hold’emin säännöt ovat yksinkertaisia, ja peli on helppo oppia. Pidätkö prosenttiosuuksien pelaamisesta?

Tee luettelo niistä peleistä, joita haluat tehdä joka päivä. Mitä enemmän kertoimet muuttuvat ja suosivat kättäsi, sitä vähemmän todennäköistä on, että pelaat käsiä, joilla on jopa kertoja. Tämä tarkoittaa, että kädet paranevat, jos kertoimet muuttuvat edelleen sinun hyväksi. Ehkä päätät, että joka ilta pelaat kylmäpottipeliä ja pelaat enintään 100 kättä per istunto. Suosittelen aloittamaan 20-40 kädestä ja työskentelemään 100 kädestä viikon aikana.

Se parantaa sinua pelaajana. No, miten tehdä jotain joka päivä, joka lisää mahdollisuuksia voittaa pelin enemmän? Joka päivä yrität tehdä oikeampia pelejä, jotka parantavat onnistumisen todennäköisyyttä.

Posted projects

No projects posted yet by this employer.